Plakat: Våre barn konferansen

Følger du Frokostwebinarene til seksuellatferd.no?

Da er det en gylden mulighet for deg å treffe gjengen i Bergen på nasjonal konferanse – Våre barn-konferansen!

Det er andre spennende fagfolk du kan treffe også –  Kevin Creeden kommer!

– Det er økt nasjonalt fokus på kompetanseheving i tjenester som jobber med barn og unge med utviklingshemning og nedsatte kognitive ferdigheter. – Vi vil at deler av konferansen skal handle om nettopp dette. Derfor har vi invitert Kevin Creeden, direktør for behandling og forskning ved Whitney Academy i East Freetown, Massachusetts, forteller Steinar Hvål, RVTS Vest.

Det nærmer seg nasjonal konferanse i vakre Bergen om bekymringsfull og skadelig seksuell atferd (SSA) hos barn og unge, Våre Barn Konferansen.

Vil du sikre deg plass?

Konferansen foregår på Radisson Blu Bergen Bryggen, tirsdag til torsdag, 23.- 25. mai. RVTS har samlet en rekke anerkjente forelesere fra inn- og utland, for å belyse fagfeltet om barn og unge som utøver grenseoverskridende seksuelle handlinger. Les mer om program og påmelding på konferansenettsiden.

Les hva psykologspesialistene Mette Ekenes Garmannslund og Steinar Hvål sier om årets konferanse, i RVTS Vest sitt nyhetsbrev fra 26. januar.
Påmeldingen er allerede godt i gang! Fremdeles er det ledige plasser på konferansemiddagen på Harbour Brygge, men her går det unna: D

Meld deg på og vi gleder oss til å treffe deg!