RVTS-konferansen: Trygge fagfolk gjennom 15 år

I år fyller de fem regionale RVTS-sentrene 15 år! I disse årene har vi jobbet for å gjøre dyktige fagfolk enda bedre, og styrke kompetansen om vold, traumer og selvmordsforebygging. Jubileet markerer vi ved å invitere DEG til å bli med oss på en heldags fagreise i vår samlede kompetanse.

Dagen blir digital og gratis.

Konferansen fylles med faglig innhold, og du inviteres inn i en heldigital virkelighet hvor du kan navigere rundt gjennom felles-seksjoner og parallelle sesjoner. På til sammen fire parallelle sesjoner og tre felles økter, vil du få se faglige innlegg fra RVTS Nord, Midt, Vest, Sør og Øst – som alle er arrangør av konferansedagen.

Du får en unik mulighet til å se hva alle de regionale sentrene til sammen har å tilby, og en konferansier vil lose deg gjennom dagen. Her vil du få masse faglig påfyll helt gratis. Sett deg godt til rette og få kompetanseheving fra fagfolk innen vold og traumer – fra hele landet.

Fordi konferansen er digital, blir alt faglig innhold tilgjengeliggjort i det digitale rommet hvor konferansen skal foregå. Det blir også tilgjengelig i en periode etter selve konferansedagen, slik at man kan gå tilbake for å se på materialet i etterkant av dagen.

Tid: 6.desember 2022, 09:00 – 14:45
Ja, jeg vil se program og melde meg på!