Relansering flyktning.net

Vi har gleden av å presentere ny versjon av ressursportalen Flyktning.net

Representantene fra RVTS Nord Magnus Hoksnes, Irene Marstrøm og Oddny Igland i arbeidsgruppen og Johan Steinberg fra Helsekompetanse

Flyktning.net er en ressursportal om psykososialt arbeid med asylsøkere og flyktninger. Portalen samler mye eksisterende fagstoff som kan være relevant for alle som møter asylsøkere og flyktninger i sitt arbeid eller som frivillig. Det kan også være nyttig i møte med andre traumatiserte mennesker i vanskelige livssituasjoner.

Flyktning.net er nå relansert på ny plattform. RVTSenes arbeidsgruppe for portalen har gjort endringer for å gjøre det lettere å finne fram til relevant fagstoff i portalen. Det er blitt gjort endringer på layout og søkbarhet. Vi er spent på hvordan dere opplever bruken av nye flyktning.net etter endringene vi har gjort. Vi er takknemlig for respons. Tilbakemeldinger på brukervennlighet eller forslag til ressurser som burde være representert i flyktning.net kan sendes inn via kontaktskjema som ligger under «Kontakt oss» nederst i portalen. RVTSene fortsetter arbeidet med å videreutvikle, oppdatere og reparasjon av lenker som ikke funker.

Arbeidsgruppen består av representanter fra RVTS Nord, Sør, Øst, Vest og Midt.