Gå til innhold
Møter du traumatiserte mennesker i ditt arbeid? Dette er et kurs i stresshåndtering og stabilisering med kunst og uttrykksterapeutiske metoder.

Kurset vil gi ansatte verktøy til å mestre stress i egen arbeidshverdag. Verktøyet kan også brukes i direkte arbeid med traumatiserte mennesker.

Kurset er basert på EXIT (Expressive Arts in Transition), som er en gruppeintervensjon basert på kunst- og uttrykksmetoder (KUT). Det er tilpasset arbeid med mange målgrupper.

For deltakere som allerede har EXIT-kurs, vil dette være en oppfriskning. For nye vil det være en innføring i verdifulle forskningsbaserte verktøy. Kurset telles som forkurs til opptak til EXIT-gruppelederkurs.

Kurset arrangeres i samarbeid med Melinda Meyer, instituttleder ved Norsk Institutt for Kunstuttrykk og kommunikasjon (Nikut).

Praktisk info

Kurset arrangeres over to samlinger.

  • 1. samling: 17. og 18. september 2019.
  • 2. samling: 23. og 24. mars 2020. (flyttet fra november 2019 til mars 2020).

Første samling er fullbooket, noen ledige plasser til samling nr. 2.

Bekledning: Ta på deg klær som er gode å bevege seg i. I tillegg anbefaler vi å ta med en skjorte eller annet som du ikke er redd for å få malingsflekker på.

Kurset er gratis – men ved manglende oppmøte, eller avmelding etter 9. september 2019, blir man fakturert med kroner 1000 per samling.

Det blir servert gratis lunsj alle dagene.