Gå til innhold
RVTS Nord arrangerer  i samarbeid med RVTS Sør en to dagers workshop i opplæring i gjennomføringen av helhetlig debrief.

I veilederen «Mestring, samhørighet og håp» gis kommunene ansvar for å yte nødvendige og forsvarlige helse og omsorgstjenester til sine innbyggere. Psykososiale oppfølging ved «kriser, ulykker og katastrofer av et hvert omfang og enhver karakter» er en integrert del av dette ansvaret.

Helhetlig debrief er en metodikk som tar sikte på å styrke læringen i krisearbeid. Et viktig aspekt ved metoden er at kriser ikke bare er belastende, men også gode muligheter for læring og utvikling. Vi vil disse to dagene arbeide med kriseteamene for at de skal være i stand til å gjennomføre denne i sin egen praksis.

Leder/veileder av samlingen

Leder og veileder av samlingen vil være førsteamanuensis Christian Moldjord som utviklet metoden og har tatt doktorgrad på dette emnet. Christian har arbeidet mange år ved Luftkrigsskolen og har arbeidet i praksis med team i krise/krig. Han er en meget dyktig foreleser og veileder.

Program
Praktisk informasjon
  • Påmeldingsfrist: 15. juni.
  • Påmeldte kriseteam vil få bekreftet plass etter påmeldingsfristen.
  • Sted: Tromsø
  • Overnatting 7.-8.9., bevertning og lunsj på kursdagene samt felles middag 7.9. vil bli dekket.
  • For bookingen av overnatting på Comfort Hotel Xpress 6.- 7. september (dette er ikke samme hotell som arrangementet) : Bookingskode: 010241. Epost: silje.hansen@strawberry.no. Frist for booking 28.07.
  • Vi ønsker fortrinnsvis deltakelse fra hele kriseteam. Det er begrenset antall plasser.

Kontaktperson for påmeldingene er: Brita Benjaminsen