Gå til innhold
RVTS Nord og UIT Norges arktiske universitet inviterer til gratis og åpent webinar om oppfølging etter kriser. Hva gjør man når krisen rammer?

I dette webinaret vil det bli rettet oppmerksomhet på oppfølging på ulike arenaer, som for eksempel arbeidsplass, familien og skolen. Det vil også brukes tid på oppfølging av barn og unge etter selvmord.

Målgruppe

Alle som i sitt arbeid kan møte mennesker som er rammet av kriser.

Sted

Zoom – stream (lenke sendes ut noen dager i forveien)

Tid: 26. april 2023, 09:00-15:00

Lunsj: 11:45-12:30.

Det vil ellers bli lagt inn pauser der det er naturlig i foredraget.

Foto: Heidi Wittrup Djup
Foto: Natasha Busel / Fana fotostudio
Foredragsholder

Heidi Wittrup Djup, psykologspesialist.

Heidi Wittrup Djup er psykologspesialist med spesialistutdanning innen samfunns- og allmennpsykologi og fordypning i organisasjon og ledelse. Hun har etterutdanning som barnefaglig sakkyndig samt innen traumebehandlingsmetoden, EMDR, og behandling av kronisk traumatisering og dissosiering.

Heidi har de siste årene vært daglig leder ved Senter for krisepsykologi i Bergen, men har siden høsten 2022 gått ut av denne rollen for å kunne fokusere på andre arbeidsoppgaver og utvalg som hun sitter i. Hun gir i dag oppfølging til barn og voksne rammet av sorg, traumer og kriser, og bistår også arbeidsplasser og kommuner når de rammes av alvorlige belastninger, ulykker og dødsfall.

Hun er redaktør hos Tidsskrift for Norsk psykologforening, hvor hennes primære mål er å fremme psykologisk kunnskap og løfte både fag og fagfolk inn i offentligheten.