SNAKKE

SNAKKE er utarbeidet av alle RVTSene i Norge, og skal være et sted du som hjelper kan hente kunnskap og erfaring, du kan se filmer og øve på samtaler om vold og overgrep i en spillmodul.

Les mer om, og prøv SNAKKE her

SNAKKE ble nylig lansert under avslutningskonferansen for regjeringens tiltaksplan 2014-17, «En god barndom varer livet ut». Konferansen ble arrangert av RVTSene i ulike deler av landet. Opplæringsplattformen SNAKKE er en del av regjeringens tiltaksplan En god barndom varer livet ut (2014-17). Den er utviklet av RVTS nasjonalt på oppdrag fra Barne- ungdoms- og familiedirektoratet. Prioritert målgruppe i 2018 er barnehageansatte, og et opplæringsprogram vil bli påbegynt i alle regioner.

Den digitale opplæringsplattformen og tilgangen til spillet SNAKKEsim er åpen og tilgjengelig for alle, og kan fritt tas i bruk. Instruksjon til hvordan du laster ned og spiller SNAKKEsim finner du under ØVE eller Start Spillet. Om du trenger teknisk assistanse, bruk epostadressen nederst på siden info@rvts.no. Den kan også brukes om du har andre spørsmål om siden eller ønsker at opplæringsprogrammet skal gjennomføres i din kommune eller arbeidsplass.